Individuele behandelingen2020-01-09T20:18:04+01:00

Individuele behandelingen

Carola Brekelmans EMDR therapeut

Individuele therapie

Voor ons sta jij voorop, persoonlijk met aandacht en betrokkenheid staan daarbij centraal. Met deze onderliggende waarden gaan wij samen kijken wat jou behoefte is en hoe we daar samen een weg in kunnen vinden.

Praktische positieve psychologie en oplossingsgericht en krachtgericht werken vormen het uitgangspunt voor onze individuele behandelingen. WIJ ondersteunen en stimuleren je, om zelf de regie over je psychische gezondheid te nemen en WIJ focussen op het vergroten van het vertrouwen in je toekomst. Hierbij maken we gebruik van verschillende psychotherapeutische deeltechnieken vanuit de cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en narratieve therapie.

45 minuten      € 69,=         per 01 februari 2020 € 74,=

EMDR therapie (Carola Brekelmans)

60 +minuten   € 90,=.       per 01 februari 2020 € 95,=

Vergoedingen  kunnen soms plaatsvinden vanuit de aanvullende verzekering . Controleer zelf wat de mogelijkheden bij jouw verzekeraar zijn!

Carola Brekelmans: NFG zorgverzekeraars 

Vanaf september vragen wij je direct na de sessie contant of per pin af te rekenen. Wij zijn genoodzaakt deze keus te maken als gevolg van het vele werk dat in de betalingsherinneringen gaat zitten. We hopen op je begrip. Je krijgt dan direct de factuur mee. Mocht je het prettig vinden dan kan je de factuur ook per mail ontvangen. Carola en Els